Nu een woning kopen in Mooi Wetterwille?

Kies dan voor een hypotheek van de Rabobank

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden bij het kopen van een huis in Mooi Wetterwille? Rabobank helpt u graag. Maak een afspraak voor een gratis oriëntatiegesprek. Als u eerst het Rabobank Hypotheekdossier invult, kunnen we u zo goed mogelijk helpen.

Nieuwbouw: een ander financieel traject

Rabobank heeft een projectteam voor het nieuwbouwproject ‘Mooi Wetterwille’ opgesteld, waar u met uw financiële vragen rond dit project terecht kunt. Onze adviseurs kennen het project goed en hebben korte lijnen met de makelaar en de projectontwikkelaar. Zij begeleiden u van het eerste gesprek tot de overdracht van uw nieuwe (t)huis.

Online oriëntatie of kom langs
U kunt vrijblijvend bij ons langskomen om voor te laten rekenen wat u kunt lenen. Dit oriëntatiegesprek is kosteloos. Maar u kunt zich ook online oriënteren via het Rabobank Hypotheekdossier. Via deze tool berekent u eenvoudig zelf hoeveel u kunt lenen en wat u daarvoor per maand betaalt.

Persoonlijk advies
Het is belangrijk dat u geen zorgen heeft rondom de betaalbaarheid van uw woonlasten. Niet nu, maar ook niet later als de situatie mogelijk verandert door bijvoorbeeld de komst van kinderen, het verliezen van een baan of wanneer u wilt stoppen met werken. We kijken daarom in een adviesgesprek verder dan dit moment. Voor dit adviesgesprek brengen we kosten in rekening.

Neem gerust contact op
Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs voor een vrijblijvend eerste oriëntatiegesprek. U kunt alvast een online een berekening maken in het Rabobank Hypotheekdossier: rabobank.nl/hypotheekdossier

Voorwaarden, tarieven en meer informatie
Kijk voor de voorwaarden, de actuele hypotheekrente en meer informatie op rabobank.nl/hypotheken

Marc Sinnema, Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, 06-53 22 04 50
Anja van Wijk, Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland, 06-12 06 77 76
Rinze van Teijen, Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, 06-53 38 23 18