Mooi Wetterwille

Bevoorrecht wonen

Sfeervol, ruim, tussen het groen, zo'n beetje aan het water, in een huis met de exclusieve, robuuste uitstraling van de jaren '30 plus de warmte en het comfort van nu. Woningen voor mensen met smaak, die graag genieten van het leven.

Het kan in Delfstrahuizen, aan het Tjeukemeer, hartje Friesland. Ver weg van alle drukte en stress, ook nog eens prima bereikbaar, aan de rand van een gezellig oud dorp.

365 dagen per jaar vakantiegevoel

Klik op de kavel voor meer informatie

Wonen in Mooi Wetterwille

Helemaal zo gek nog niet

Mooi Wetterwille wordt een knus buurtje, aan de rand van een ruim opgezet, niet al te groot nieuwbouwplan. Een groene buurt met veel ruimte. Op loopafstand liggen recreatiegebied Waterwilla's Friese Meren, een kleine camping en de nieuwe passantenhaven.

Je woont hier aan de rand van het Tjeukemeer. Met de oostenwind in de zeilen ben je ook zó op de Brekken. Daarna vervolg je route langs het Woudagemaal van Lemmer en ben je zo het IJsselmeer op. Ga je de andere kant op, dan bereik je al snel de bossen van het Drents-Friese Woud of de veengebieden in het noorden van Overijssel.

 

Waterrijk wonen

Delfstrahuizen, centraal gelegen

Door de centrale ligging ben je binnen een kwatier rijden in Heerenveen, Lemmer en Joure. Via Lemmer en Emmeloord ben je in precies 1 uur en 15 minuten in Amsterdam. De rest van Friesland? Leeuwarden ligt op 40 minuten, Sneek op een half uurtje.

Wil je nog meer van je nieuwe 'thuis' verkennen? Lekker veel ruimte om je heen en aangenaam groen. Gezellige terrasjes aan de waterkant, onder de openstaande brug tuft net een plezierjachtje voorbij, op het bankje aan de kade mijmeren twee schippers over vroeger. Kinderen spelen onbezorgd in het gras. En samen met tweelingdorp Echtenerbrug zijn er uitstekende voorzieningen zoals winkels en sportverenigingen. 

Locatie Mooi Wetterwille