Wonen in Mooi Wetterwille; dat is karakteristiek wonen in jaren ’30 stijl

Het nieuwbouwproject Mooi Wetterwille ligt op een prachtige plek aan de entree van het nieuwbouwplan van Delfstrahuizen (West), dat uit drie onderdelen bestaat: Recreatiegebied Watervilla’s Friese Meren, een bestaande camping van A & A Recreatie, met o.a. een nieuwe passantenhaven en het nieuwbouwplan Wetterwille, waaronder ons project. Wilt u sfeervol en karakteristiek wonen in een gezellig nieuwbouwplan? Zonder daarvoor de hoofdprijs te hoeven te betalen? Dat kan in Mooi Wetterwille.

Ruimte, water en groen.

Door de centrale ligging van Delfstrahuizen bent u binnen een kwartier rijden in Heerenveen, Lemmer en Joure.

De twintig ruime en flexibel in te delen woningen met een jaren ‘30 uitstraling worden gerealiseerd in het gezellige dorpje Delfstrahuizen dat een tweelingdorp vormt met Echtenerbrug. Deze in totaal ruim 1400 inwoners tellende dorpen liggen centraal gelegen van de toeristische trekpleisters Lemmer, Joure, Langweer, Sneek en Heerenveen en zijn via de snelwegen A6 en A7 gemakkelijk en snel bereikbaar en voorzien ook in de behoefte voor sport- en vrijetijdsactiviteiten. Werkt u in een andere omgeving of wilt u een gezellig dagje uit? U bent maar een uur verwijderd van onze hoofdstad Amsterdam. Mooi Wetterwille wordt een knus buurtje aan de rand van een ruim opgezet, niet al te groot nieuwbouwplan. Heerlijk wonen dus!

Wilt u sfeervol wonen in een gezellige wijk?

Mooi Wetterwille krijgt de uitstraling van een karakteristiek jaren ’30 wijk. Dat heeft alles te maken met de warme ‘vintage’ bakstenen, de verspringingen in de gevel en de ruime raampartijen met roedes. Naast de sfeer van de woningen biedt de wijk een waterrijke omgeving die aansluit op het Tsjûkemar, één van de bekende Friese Meren.

Rondom het nieuwbouwproject worden er op dit moment vrijstaande woningen gerealiseerd welke uitzicht hebben op het open vaarwater en de landerijen. Door de ruime opzet van ook deze woningen is er veel ruimte over voor groen tussen en naast de woningen welke uitzicht hebben op Mooi Wetterwille. In het dorp Delfstrahuizen is onder andere een actieve voetbalvereniging en is begin april het watersportseizoen feestelijk geopend.

Vakantiegevoel in de achtertuin!

Want waarom zou u weggaan uit uw eigen Delfstrahuizen? Ga maar na: gezellige terrasjes aan de waterkant, onder de openstaande brug tuft net een plezierjachtje voorbij, op het bankje aan de kade mijmeren twee schippers over vroeger. Kinderen spelen onbezorgd in het gras. ’s Avonds van een mooie zonsondergang genieten of een bbq met vrienden. Het water is altijd dichtbij!

Mooi Wetterwille biedt de rust en de natuur welke aangrenzend zijn aan de natuurgebieden Rottige Meente, de Weerribben en Gaasterland gelegen, die te bereiken zijn met de boot, fiets en auto. Wat wilt u nog meer van uw nieuwe 'thuis'?

Waar vindt u Mooi Wetterwille?