Verkoopproces Mooi Wetterwille

Zo fijn en bevoorrecht wonen? Met dat vooruitzicht kun je maar moeilijk wachten.

Volg deze stappen, zet ze in je agenda en je weet steeds precies waar je aan toe bent, op weg naar veel meer woongenot.

 • Stap 1. AANMELDEN

  Niks missen van Mooi Wetterwille? Meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier. Dit betekent dat je belangstelling hebt voor de woningen van het project Mooi Wetterwille. Vervolgens houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent het project.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail.

 • Stap 2. START VERKOOP > 20 maart

  Op zaterdag 20 maart starten wij met de verkoop van Mooi Wetterwille Fase 2. Houdt de website in de gaten voor meer informatie of meld je aan om op de hoogte te worden gehouden.

   

 • Stap 3. INSCHRIJVEN > tot 29 maart

  De inschrijving voor Mooi Wetterwille vindt volledig digitaal plaats.

  Vanaf 20 maart kun je je inschrijven voor de woning waar jouw voorkeur naar uitgaat, door in te loggen op je eigen account. Inschrijven is mogelijk tot 29 maart 12.00 uur door middel van een digitaal inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier wordt aan je account toegevoegd en kan alleen digitaal worden ingevuld en ondertekend. Voor het invullen vragen wij een aantal gegevens, zoals je contactgegevens en die van je eventuele partner, financiële gegevens zoals inkomen, de geschatte waarde van een eventuele eigen woning, je spaargeld, eigen vermogen en de financiële verplichtingen komen aan bod. Vanaf dit moment kun je je daadwerkelijk voor een bouwnummer inschrijven.

  Wat doen we met jouw gegevens?
  Je financiële gegevens gebruiken we uitsluitend voor een eerste selectie. De hoogte van jouw inkomen is niet bepalend, we willen alleen voorkomen dat mensen een woning toegewezen krijgen die ze niet kunnen financieren.
  Uiteraard houden we hierbij rekening met de wet op de privacy. Als je dit wenst kunnen jouw gegevens direct verwijderd worden door een mail te sturen.

  Inschrijfperiode en aanpassingen
  In deze periode kun je je inschrijving nog wijzigen. Vergeet dan niet het aangepaste formulier wederom digitaal te ondertekenen en opnieuw te verzenden. Je krijgt per e-mail een bevestiging van de aanpassing. 

  Kortom: een inschrijving wordt pas doorgevoerd wanneer het formulier volledig is ingevuld, de digitale handtekening is gezet en op inschrijven is geklikt én je een bevestiging hebt ontvangen.

 • Stap 4. TOEWIJZING WONINGEN > 30 maart

  Vervolgens worden op 30 maart de woningen toegewezen door de projectontwikkelaar. Let op: het betreft een toewijzing en dus geen loting. Is je favoriete woning aan je toegewezen, dan word je gebeld door de makelaar en uitgenodigd voor een gesprek. Vanaf dit moment heb je een optie op een woning. Een optie is ongeveer 2 weken geldig. Is je favoriete woning niet aan je toegewezen, dan krijg je daar later in de week een e-mail of word je gebeld en kom je op de reservelijst te staan. Mocht de potentiële koper afvallen, dan kun je alsnog een woning toegewezen krijgen.